ATЛАС СЕКЮРИТИ - Atlas Security

 

Връзки
ATLAS SECURITY
Услуги
Публикации
За контакти
ISO 9001:2008


Физическа сигурност Охранителни системи Сигурност на персонала ИТ сигурност Управление на инциденти

Услуги / Проектиране и изработка на холограмни стикери за защита на търговски марки и документи

Проектиране и изработка на холограмни стикери за защита на търговски марки и документи
22.04.08 11:17

Автор:Atlas Holding
Консултации, проектиране и изработване на холограмни стикери за защита на авторски права върху търговски марки, промишлен дизайн и патенти.
Предлагаме възможностите на най-модерната оптична технология за защита на търговски марки, документи, ценни книги и авторски права.

Проектиране и изработка на холограмни стикери по дизайн и изискване на клиента с лого, име на фирма, абревиарура и друга персонална информация. Стикера може да бъде персонализиран допълнително със серийни номера, дата, партида и т.н.

Изпълняваме целия процес, от идейния проект и дизайна, до предаване на готовите холограмни стикери.

При изработката на персонални холограмни стикери се съобразяваме с изикванията на клиента за нивата на защита на неговия продукт, областта на приложение, визията и бюджета.

Персоналните холограмни стикери намират приложение и се ползват успешно за защита на документи, кредитни карти, чекове, транспортни и застрахователни документи, сертификати, дипломи, удостоверяване на автентична търговска марка на фармацевтични продукти, алкохолни и тютюневи изделия, храни, електрически и електронни устройства, луксозни стоки, реплики и произведения на изкуството и др.

За изработката на персонални холограмни стикери, ползваме технологични линии, които отговарят на изискванията на Intergraf и IHMA за Standard и High Security Level.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2042