ATЛАС СЕКЮРИТИ - Atlas Security

 

Връзки
ATLAS SECURITY
Услуги
Публикации
За контакти
ISO 9001:2008


Физическа сигурност Охранителни системи Сигурност на персонала ИТ сигурност Управление на инциденти

Услуги / Проектиране и изграждане на интелигентни системи за видеонаблюдение

Проектиране и изграждане на интелигентни системи за видеонаблюдение
15.01.09 09:45

Автор:Atlas Security
Проектиране и изграждане на интелигентни системи за видеонаблюдение и сигурност. Системите нямат аналог!
Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение – изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна подръжка.

Проектиране и изграждане на системи за IP видеонаблюдение. Няма необходимост от настройване на хардуер и софтуер. Намалява времето и ресурсите за инсталация, като осигурява перфектна защита на информацията. Отдалечен достъп до информацията в реално време, локален и Web базиран архив.

Проектиране и изграждане на мобилни решения за видеонаблюдение и регистрация. Отдалечен достъп до информацията в реално време, локален и Web базиран архив. Подходящи за градски транспорт, учебни, инкасови, куриерски автомобили, бърза помощ и др.

Проектиране и изграждане на интелигентни системи за видеонаблюдение. Системи за разпознаване номера на движещи се автомобили без ограничение в броя и скоростта, автоматичен контрол на трафика и отделни обекти по зададени параметри. подходящи за автоматично откриване на издирвани МПС.

Проектиране и изграждане на интегрирани системи за видеонаблюдение, управление и контрол на автоматизирани входни врати, портали, бариери, поточни ленти, охранителни щори, логистика и складове, магазини, POS, АТМ терминали и др.

Проектиране и изграждане на специализирани системи за мониторинг, контрол при промяна на температурата, скоростта, промяна на средата, промяна в динамиката на движение, промяна в дефиниран периметър и местоположение на обект. Подходящи за летища, затвори, военни обекти, музеи, банкови трезори, обекти с повишени нива и изисквания за сигурност, пожаро опасни обекти. Откриват източник на пожар по-бързо и ефективно от всички известни до момента пожароизвестителни системи. Системите нямат аналог!
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1238